Onze winkel in Breda is vandaag gesloten.
Webshop bestellingen tot 22:30 morgen in huis!
HARDWARE
RANDAPPARATUUR
PC / LAPTOPS
TABLETS / SMARTPHONES
VERBRUIKSARTIKELEN
SOFTWARE
NAVIGATIE
FILTERS
ACTIES
ONZE WINKEL
CD-ROM-LAND
Dijklaan 9
4814CA Breda 

 
Artikelnr: 990932      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 2 stuks       Bij leverancier: 9 stuks    

Omschrijving:
Het RK119WALLV 1U 19 inch serverrack voor verticale wandmontage biedt een veelzijdige opslagoplossing waarmee u rackapparatuur (netwerkapparaten, stekkerdozen, patchpanelen) verticaal kunt monteren (plat tegen de wand) om ruimte te besparen. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De 1U-beugel kan ook horizontaal onder een bureau worden gemonteerd voor een gemakkelijke toe... Lees meer . . .

Levertijd: 1 werkdag (maandag)
 

 
Artikelnr: 990777      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 1 stuk       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
Het RK12OD 12U 19 inch Desktop Open Frame 2 Post Rack is de perfecte montageoptie voor kleinere audio/video- en IT-apparatuur waarbij de beschikbare ruimte beperkt is en een volledige behuizing niet vereist is. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Het 12U rack is compact, licht en vrijstaand en is geschikt voor installatie op of rondom uw bureau, zodat u gemakkelijk toe... Lees meer . . .

Levertijd: 1 werkdag (maandag)
 

 
Artikelnr: 991583      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 1 stuk       Bij leverancier: 8 stuks    

Omschrijving:
De RK419WALLV 4U aan de wand te monteren reksteun is een veelzijdige opslagoplossing, waardoor apparatuur (netwerkapparaten, voedingsstrips, patchpanelen) verticaal kunnen worden gemonteerd (gelijk met de wand) om ruimte te besparen. De 4U-steun kan ook horizontaal onder een bureau worden gemonteerd, waardoor u direct toegang hebt tot de in uw werkruimte geïnstalleerde apparatuur. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in... Lees meer . . .

Levertijd: 1 werkdag (maandag)
 

 
Artikelnr: 991449      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 1 stuk       Bij leverancier: 18 stuks    

Omschrijving:
Het RK319WALLV 3U 19 inch Serverrack voor Verticale Wandmontage biedt een veelzijdige opslagoplossing waarmee u apparatuur (netwerkapparaten, stekkerdozen, patchpanelen) verticaal kunt monteren (plat tegen de wand) om ruimte te besparen. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De 3U-beugel kan ook horizontaal onder een bureau worden gemonteerd voor een gemakkelijke toegang... Lees meer . . .

Levertijd: 1 werkdag (maandag)
 

 
Artikelnr: 184586      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
Bewahren Sie Server, Netzwerk- und Telekommunikationsgeräte in diesem stabilen Stahl-Rack auf

Dieses 2-Pfosten-Rack bietet auf dem Boden oder auf Ihrem Schreibtisch 16 Rackeinheiten für den Einbau EIA-310-D-konformer 19-Zoll-Einbaugeräte, z. B. Telekommunikations- und AV-Systeme. Mit dem Rack schaffen Sie eine robuste Aufbewahrungslösung mit einer Tragkraft von insgesamt 160 kg (350 lb.).

Sparen Sie Platz und Kosten, ohne Tragkraft einzubüßen.

Diese kompakte 2-P... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 209729      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 1 stuk    
Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 209726      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    
Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 209728      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    
Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 206315      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 1 stuk    
Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 216257      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 7 stuks    

Omschrijving:
Bevestig uw server of netwerkapparatuur verticaal aan de wand in deze 6U netwerkkast

Deze 6U verticale serverkast is een ruimtebesparende manier om uw netwerk- en serverapparatuur te beveiligen. Dit server rack is 76,2 cm diep, heeft een maximale belasting van 90,7 kg en is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Het heeft ook een extra 2U montagesteun die zich aan de bovenkant van de behuizing bevindt en kan daarmee ook gebruikt worden voor de montage van netwerkkabels of andere mind... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 216258      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 8 stuks    

Omschrijving:
Bevestig uw server of netwerkapparatuur verticaal aan de wand in deze 8U netwerkkast

Deze 8U verticale serverkast is een ruimtebesparende manier om uw netwerk- en serverapparatuur te beveiligen. Dit server rack is 76,2 cm diep, heeft een maximale belasting van 90,7 kg en is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Het heeft ook een extra 2U montagesteun die zich aan de bovenkant van de behuizing bevindt dat kan worden gebruikt voor de montage van netwerkkabels of andere minder diepe ra... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 184587      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 5 stuks    

Omschrijving:
Bewaar uw server-, netwerk- en telecommunicatieapparatuur in dit stevige open-frame rack

Dit rack met 2 stijlen staat op uw vloer of bureau en biedt 12U opslagruimte voor EIA-310-D conform 19" rack monteerbare apparaten, zoals telecommunicatie- en A/V-apparatuur. Het rack vormt een robuuste opslagoplossing en ondersteunt een totaalgewicht van 160 kg.

Bespaar ruimte en kosten, zonder gewichtscapaciteit te verliezen

Deze montageoplossing met 2 stijlen is compact en on... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 991796      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 5 stuks    

Omschrijving:
De 30cm diepe RK812WALLO 8U open frame rack voor wandmontage is een betaalbaar, kwalitatief hoogwaardig rack dat gemakkelijk te monteren en te installeren is in elke omgeving. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Het rack kan aan de wand worden gemonteerd of geïnstalleerd als een vrijstaande opslagoplossing. Het open frame rack is 30 cm diep, genoeg om de meeste netwer... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 991794      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
De RK819SIDEM Open Frame Serverrack / Serverkast voor Zijdelingse Wandmontage is een 8U-rack waarin u (19 inch brede) servers, audiovisuele of netwerkapparatuur loodrecht op de wand kunt monteren, voor een gemakkelijke toegang tot gemonteerde apparatuur. De kast biedt open toegang tot zowel de voor- als achterzijde van uw apparaten, wat het aanpassen van bekabeling, controleren van LED's en de toegang tot instelknoppen gemakkelijk maakt; bovendien zorgt de zijdelingse montage zonder enige belemm... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 208094      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
Dit open-frame wandmonteerbaar server rack biedt 15U opslag, waardoor u ruimte kunt besparen en georganiseerd kunt blijven. Het apparatuur rack is geschikt voor een gewicht tot 90 kg. Eenvoudige, probleemloze installatie Het netwerk rack is 30,4 cm diep, en dus perfect voor kleinere ruimtes. Het kan eenvoudig in elkaar worden gezet en, omdat de montagegaten 40,6 cm van elkaar zijn aangebracht, is het geschikt voor montage op bijna elke wand met op standaardafstand aangebrachte wandsteunbalken. H... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 202676      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 1 stuk    

Omschrijving:
Dit serverrack biedt 12U opbergruimte in een slanke, veilige kast voor het opbergen van standaard 19" rackgemonteerde apparaten zoals Dell-, HP- en IBM-servers samen met telecommunicatie- en A/V-apparatuur. Het rack is compatibel met EIA-310 conforme apparatuur en ondersteunt een totaalgewicht van 450 kg. Probleemloze installatie van uw apparatuur Dit rack is voorzien van diverse functies waardoor u eenvoudig een groot aantal apparaten erin kunt opbergen. Dankzij de verstelbare montagerails kan... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 204161      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
Dit serverrack biedt 18U opbergruimte in een slanke, veilige kast voor het opbergen van standaard 19" rackgemonteerde apparaten zoals Dell-, HP- en IBM-servers samen met telecommunicatie- en A/V-apparatuur. Het rack is compatibel met EIA-310 conforme apparatuur en ondersteunt een totaalgewicht van 450 kg. Probleemloze installatie van uw apparatuur Dit rack is voorzien van diverse functies waardoor u eenvoudig een groot aantal apparaten erin kunt opbergen. Dankzij de verstelbare montagerails kan... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 992374      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 1 stuk    

Omschrijving:
Dit serverrack biedt 25U opbergruimte in een slanke, veilige kast voor het opbergen van EIA-310 conforme, 19" rack monteerbare apparaten zoals Dell, HP en IBM servers samen met telecommunicatie- en A/V-apparatuur. Het rack vormt een robuuste opslagoplossing voor een totaalgewicht van 800 kg. Probleemloze installatie van uw apparatuur Dit rack is voorzien van diverse functies waardoor u eenvoudig een groot aantal apparaten erin kunt opbergen. Dankzij de verstelbare montagerails kan de raildiept... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 208042      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 5 stuks    

Omschrijving:
Gebruik deze aan de wand te monteren netwerkkast om uw server of netwerkapparatuur aan de wand te monteren

Met deze 6U server rack kast kunt u uw EIA-310 conforme apparatuur aan de wand monteren. De behuizing heeft een montagediepte tot 42,9 cm en een maximale belasting van 90 kg.

Bespaar ruimte in uw kantoor of serverruimte

Bespaar waardevolle vloerruimte door de behuizing aan de wand te monteren. Door het wandmonteerbare design is deze behuizing de ideale oplossing v... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 206316      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 7 stuks    

Omschrijving:
Gebruik deze wandmonteerbare netwerkkast om uw apparatuur aan de wand te monteren

Met deze 9U server rack kast kunt u uw EIA-310 conforme apparatuur aan de wand bevestigen. De behuizing heeft een montagediepte van 15 tot 43 cm en een maximale belasting van 90 kg.

Bespaar ruimte in uw kantoor of serverruimte

Bespaar waardevolle vloerruimte door de behuizing aan de wand te monteren. Door het wandmontagedesign is deze behuizing de ideale oplossing voor de optimale opslag ... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 991236      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 17 stuks    

Omschrijving:
Het RK219WALLV 2U 19 inch Serverrack voor verticale wandmontage biedt een veelzijdige opslagoplossing waarmee u rackapparatuur (netwerkapparaten, stekkerdozen, patchpanelen) verticaal kunt monteren (plat tegen de wand) om ruimte te besparen. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De 2U-beugel kan ook horizontaal onder een bureau worden gemonteerd voor een gemakkelijke toe... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 991237      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
Het RK219WALVO 2U 19-inch Side Mount Rack van staal is een aan de wand te monteren server rack, dat een robuuste oplossing biedt voor het monteren van uw telecom-, netwerk- of serverapparatuur. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Dit 2U rack kan aan een wand of direct onder een bureau/tafel worden gemonteerd, waardoor uw werkomgeving wordt uitgebreid en uw apparatuur g... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 991582      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
Het RK419WALVO 4U 19-inch Steel Side Mount Rack is een aan de wand te monteren, solide stalen 4U rack, dat een robuuste oplossing biedt voor het monteren van uw telecom-, netwerk- of serverapparatuur. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Dit server rack kan worden gemonteerd in een serverruimte, kantoor of boven een deur in ruimtes die niet groot genoeg zijn voor een vo... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 186852      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 11 stuks    

Omschrijving:
Installeer uw lichtgewicht, rack monteerbare apparatuur in dit rack met 2 stijlen

Dit desktop rack met 2 stijlen biedt 8U opslagruimte voor de montage van kleinere A/V- en IT-apparatuur.

Bespaar geld met een voordelige montageoplossing

Met dit rack met 2 stijlen kunt u apparatuur met een fractie van de kosten van traditionele racks monteren. Het lichtgewicht rack is ontworpen om te voldoen aan EIA-310 eisen voor de montage van racks en is gemaakt van robuust staal voor... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 208040      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
Met deze 15U server- of netwerk rack kast kunt u uw EIA-310 conforme apparatuur aan de wand bevestigen, in een veilige behuizing met een scharnierdeur aan de achterkant voor eenvoudige toegang tot uw apparatuur. De behuizing heeft een verstelbare montagediepte van 6,1 tot 50 cm voor een robuuste opslagoplossing voor uw rackgemonteerde apparatuur.

Voor een goede stabiliteit van uw zwaarste apparatuur ondersteunt dit rack met 4 montagestijlen een hoger gewicht per U dan racks met 2 stijle... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 991199      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 4 stuks    

Omschrijving:
Met het 4POSTRACK25U 25U serverrack kunt uw servers, netwerk- en telecommunicatieapparatuur opbergen in een stevig rack met open frame en verstelbare diepte. Ontworpen voor gebruiksgemak biedt dit 25U rack gemakkelijk leesbare markeringen voor beide rackeenheden (U) en diepte, met vele diepte-instellingen (van 22 tot 40 inch) waardoor het rack gemakkelijk aan uw apparatuur kan worden aangepast. Dit duurzame rack met 4 stijlen heeft een maximale statische belastbaarheid van 544 kg en voldoet aa... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 194383      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 8 stuks    

Omschrijving:
Monteer server-, netwerk- of telecommunicatieapparatuur verticaal met dit 6U aan de wand monteerbaar rack

Deze wandmonteerbare rack steun biedt 6U opslagruimte om uw apparatuur verticaal aan de wand te monteren. De 6U steun is EIA-310-D conform en dus gegarandeerd compatibel met elke 19" in een rack monteerbare apparatuur, zoals uw stekkerdozen en telecommunicatie-, netwerk- en A/V-apparaten.

Bespaar ruimte door uw apparatuur direct aan de wand of op een ander oppervlak te mo... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 184591      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 1 stuk    

Omschrijving:
Monteer tot 30 cm (12 inch) diepe apparatuur zoals patchpanelen of netwerkschakelaars aan uw wand

Deze wandmontagesteun biedt 12U ruimte voor het monteren van rack monteerbare apparatuur tot 30 cm (12 inch) diep, zoals patchpanelen of netwerkschakelaars, aan de wand.

Vergroot de efficiency en toegankelijkheid in uw werkomgeving

Het 12U rack optimaliseert uw werkruimte door uw minder diepe apparatuur efficiënt aan de wand te monteren in plaats van bureauruimte of an... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 211026      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
Monteer uw netwerk- of serverapparatuur aan de wand, met dit verstelbare 12U open frame rack

Dit open-frame wandmonteerbaar server rack biedt 12U opslag, waardoor u ruimte kunt besparen en georganiseerd kunt blijven. Het apparatuur rack heeft een verstelbare diepte en is geschikt voor een gewicht tot 90 kg. Eenvoudige, probleemloze installatie Met de instelbare diepte tot maar liefst 30,4 cm is dit netwerk rack perfect voor kleinere ruimtes. Het kan eenvoudig in elkaar worden gezet en, ... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 208093      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 1 stuk    

Omschrijving:
Monteer uw server of netwerkapparatuur in dit 12U wandmonteerbare rack

Dit open-frame wandmonteerbaar server rack biedt 12U opslag, waardoor u ruimte kunt besparen en georganiseerd kunt blijven. Het apparatuur rack is geschikt voor een gewicht tot 90 kg.

Eenvoudige, probleemloze installatie

Het netwerk rack is 30,4 cm diep, en dus perfect voor kleinere ruimtes. Het kan eenvoudig in elkaar worden gezet en, omdat de montagegaten 40,6 cm van elkaar zijn aangebracht, is he... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 990779      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 1 stuk    

Omschrijving:
Monteer uw server of netwerkapparatuur in een scharnierend rack voor eenvoudige toegang en onderhoud

Met het RK1219WALLOH 12U 22 inch Diepe Scharnierende Open Frame Serverrack Wandmontage kunt u uw (19 inch brede) servers, audiovisuele of netwerkapparatuur aan de wand monteren. Het rack is scharnierend uitgevoerd, zodat het gehele frame opendraait voor het gemakkelijk installateren en onderhouden van uw apparatuur.

Het 12U-rack is uitgevoerd met 4 posten voor extra ondersteunin... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 184593      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
Monteer uw server-, netwerk- en telecommunicatieapparaten aan de wand, en plaats uw niet- rack-monteerbare apparatuur op het ingebouwde schap

Dit aan een wand monteerbaar rack biedt 4U ruimte voor de montage van uw servers of A/V-apparatuur aan een wand. Het rack heeft een ingebouwd schap dat u aan voor- of achterkant van het rack kunt monteren, waardoor u beschikt over een stevig oppervlak voor het opbergen van apparatuur die niet aan de wand kan worden gemonteerd.

Personalis... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 184594      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 1 stuk    

Omschrijving:
Monteer uw server-, netwerk- en telecommunicatieapparaten aan de wand, en plaats uw niet- rack-monteerbare apparatuur op het ingebouwde schap

Dit aan een wand monteerbaar rack biedt 8U ruimte voor de montage van uw servers of A/V-apparatuur aan een wand. Het rack heeft een ingebouwd schap dat u aan voor- of achterkant van het rack kunt monteren, waardoor u beschikt over een stevig oppervlak voor het opbergen van apparatuur die niet aan de wand kan worden gemonteerd.

Personalis... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 211027      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 1 stuk    

Omschrijving:
Server rack | 47,5 cm / 19" breed | 30,5 tot 50,8 cm diep | Max. gewicht 90 kg | Open frame

Dit open-frame wandmonteerbaar server rack biedt 15U opslag, waardoor u ruimte kunt besparen en georganiseerd kunt blijven. Het apparatuur rack heeft een verstelbare diepte en is geschikt voor een gewicht tot 90 kg. Geschikt voor grotere apparaten Het open-frame rack kan tussen 30,4 en 50,8 cm worden ingesteld voor grotere data-, netwerk- en telecommunicatieapparatuur. De meer dan gemiddelde diep... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 991555      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 6 stuks    

Omschrijving:
Bewaar uw apparatuur in dit stevige stalen rack met zwenkwielen voor mobiliteit

Bewaar uw servers, netwerk- en telecommunicatieapparatuur in dit stevige 42U rack. Dit rack bespaart vloerruimte en dankzij de 2 stijlen en het open design is het geschikt voor diverse langere apparatuur.

Maximale draagbaarheid

Het rack met 2 stijlen is voorzien van vier zwenkwielen zodat u veel bewegingsvrijheid heeft in uw serverruimte, kantoor of studio. Het rack kan gemakkelijk worden ... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 991556      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
Bewaar uw servers, netwerk- en telecommunicatieapparatuur in dit aanpasbare 42U open-framerek

Met het 4POSTRACK42 42U serverrek kunt uw servers, netwerk- en telecommunicatieapparatuur opbergen in een stevig rek met open framerek en verstelbare diepte.

Ontworpen voor gebruiksgemak biedt dit 42U rek gemakkelijk leesbare markeringen voor beide rekeenheden (U) en diepte, met vele diepte-instellingen (van 22 tot 40 inch) waardoor het rek gemakkelijk aan uw apparatuur kan worden aang... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 991724      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 4 stuks    

Omschrijving:
De RK619WALLGB 6U Serverrack / Serverkast kan worden bevestigd aan de meeste wanden en is voorzien van een robuust, compact ontwerp dat vrijwel overal kan worden geplaatst zonder verspilling van kostbare vloerruimte. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Dit serverrack biedt 6U aan opslagruimte en is ontworpen voor 19 inch (brede) servers en netwerk- en telecomapparatuur... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 209727      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    
Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 991177      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
Dit server rack biedt 22U opbergruimte in een slanke, veilige kast voor het opbergen van EIA-310 conforme, 19" in een rack te monteren apparaten zoals Dell, HP en IBM servers samen met telecommunicatie- en A/V-apparatuur. Het rack vormt een robuuste opslagoplossing voor een totaal gewicht van 800 kg. Probleemloze installatie van uw apparatuur Dit rack is voorzien van diverse functies waardoor u eenvoudig een groot aantal apparaten erin kunt opbergen. Dankzij de verstelbare montagerails kan de ... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (woensdag)
 

 
Artikelnr: 218366      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    
Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 204160      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Berg servers, netwerk- en telecommunicatieapparatuur veilig op in deze 24U netwerk- of serverkast

Dit serverrack biedt 24U opbergruimte in een slanke, veilige kast voor het opbergen van standaard 19" rackgemonteerde apparaten zoals Dell-, HP- en IBM-servers samen met telecommunicatie- en A/V-apparatuur. Het rack is compatibel met EIA-310 conforme apparatuur en ondersteunt een totaalgewicht van 450 kg.

Probleemloze installatie van uw apparatuur

Dit rack is voorzien van ... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 990782      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Bewaar uw servers, netwerk- en telecommunicatieapparatuur in dit instelbare 12U open-framerack

Met het 4POSTRACK12U 12U serverrack kunt uw servers, netwerk- en telecommunicatieapparatuur opbergen in een stevig rack met open frame en verstelbare diepte.

Ontworpen voor gebruiksgemak biedt dit 12U rack gemakkelijk leesbare markeringen voor beide rackeenheden (U) en diepte, met vele diepte-instellingen (van 22 tot 40 inch) waardoor het rack gemakkelijk aan uw apparatuur kan worden ... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 208041      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Gebruik deze aan de wand te monteren netwerkkast om uw server of netwerkapparatuur aan de wand te monteren, de behuizing heeft scharnierdeuren voor eenvoudige toegang

Met deze 18U server- of netwerk rack kast kunt u uw EIA-310 conforme apparatuur aan de wand monteren, in een veilige behuizing met een scharnierdeur aan de achterkant voor eenvoudige toegang tot uw apparatuur. De behuizing heeft een verstelbare montagediepte van 6,1 tot 50 cm voor een robuuste opslagoplossing voor uw rackg... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 991200      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Het 4POSTRACK25 25U open-framerack met 4 stijlen vormt een duurzame, open behuizing voor in een rack te monteren servers en netwerkapparatuur. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Het serverrack heeft robuuste montagerails voor een stabiel installatieplatform met instelbare montagediepte (23,5 - 31,5"), waardoor u uw apparatuur op de door u gewenste plaats in het rack k... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 991580      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Het RK419WALVSGB 4U 19 inch Beveiligde Serverrack voor Horizontale Wandmontage is een afsluitbare, massief stalen opbergrek dat een robuuste oplossing biedt voor het aan de wand monteren van telecommunicatie-, netwerk- of serverapparatuur, en bevat twee ventilatoren van 120mm voor een betere luchtstroom. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Dit 4U-rack kan aan de wand w... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 990778      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
In de RK1219SIDEM open frame serverkast/rack voor zijdelingse wandmontage (12U, 19 inch breed) kunt u uw servers, audiovisuele of netwerkapparatuur loodrecht op de wand monteren voor een gemakkelijke toegang tot geïnstalleerde apparatuur. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De kast biedt open toegang tot zowel de voor- als achterzijde van uw apparaten, wat het aanpass... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 992030      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Met dit 9U draagbare server rack kunt u uw server-, netwerk- en telecommunicatieapparatuur opbergen in een stevig mobile rack met een vaste diepte van 23 inch. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Mobiel design Met geïntegreerde handvaten en vier zwenkwielen kan dit rolbare rack eenvoudig in uw serverruimte, kantoor of studio worden verplaatst. De verhoogde mobiliteit ... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 991725      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Met het RK619WALLOH 6U 22 inch diepe scharnierende open frame serverrack voor wandmontage kunt u uw (19 inch brede) servers, audiovisuele of netwerkapparatuur aan de wand monteren. Het rack is scharnierend uitgevoerd, zodat het gehele frame opendraait voor het gemakkelijk installateren en onderhouden van uw apparatuur. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Het 6U-rack is... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 991795      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Met het RK819WALLOH 8U 22 inch diepe scharnierende open frame serverrack voor wandmontage kunt u uw (19 inch brede) servers, audiovisuele of netwerkapparatuur aan de wand monteren. Het rack is scharnierend uitgevoerd, zodat het gehele frame opendraait voor het gemakkelijk installateren en onderhouden van uw apparatuur. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Het 8U-rack is... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 184592      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Monteer tot 30 cm (12 inch) diepe apparatuur zoals patchpanelen of netwerkschakelaars aan uw wand

Deze rack wandsteun biedt 8U ruimte voor het monteren van minder diepe, in een rack monteerbare apparatuur tot 30 cm (12 inch) diep, zoals patchpanelen of netwerkschakelaars.

Vergroot de efficiency en toegankelijkheid in uw werkomgeving

Het 8U rack optimaliseert uw werkruimte door uw minder diepe apparatuur efficiënt aan de wand te monteren in plaats van bureauruimte o... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 990781      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Met de RKWOODCAB12 12U kantoorserverkast, met een stijlvol houten afwerking, kunt u uw server-, netwerk- of AV-apparatuur onopvallend opbergen in uw kantoor. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Ontworpen voor naadloze integratie in het meubilair in uw kantoor- of vergaderruimte is deze 12U serverkast voorzien van externe panelen van houtlaminaat en een voorpaneel van g... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen

PAGINA WORDT GELADEN...


Voorraad informatie

Afhalen in onze winkel
Zie je een product dat wel op voorraad is in onze webshop maar niet in onze winkel dan kun je dit product reserveren en de volgende dag afhalen.

Reserveer je voor 22:30, dan kun je het product de volgende dag na 10:30 afhalen.
Reserveer je tussen donderdag 22:30 en maandag 9:00, dan kun je het product maandag na 13:00 afhalen.

Reserveren doe je door het product in je winkelmandje te plaatsen en bij het uitchecken te kiezen voor "afhalen in de winkel".

Thuis laten bezorgen
Zie je een product dat niet op voorraad is in onze webshop maar wel op voorraad is in onze winkel dan moet je rekening houden met een extra leverdag, dit wordt automatisch meegenomen met je bestelling.
 
[ Sluiten ]