Onze winkel in Breda is vandaag tot 18:00 open!
Webshop bestellingen tot 22:30 morgen in huis!
HARDWARE
RANDAPPARATUUR
PC / LAPTOPS
TABLETS / SMARTPHONES
VERBRUIKSARTIKELEN
SOFTWARE
NAVIGATIE
FILTERS
ACTIES
ONZE WINKEL
CD-ROM-LAND
Dijklaan 9
4814CA BredaHome  Spacer  

  Spacer  

  Spacer  

 
 

 
Artikelnr: 992279      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 6 stuks       Bij leverancier: 15 stuks    

Omschrijving:
Met de CMHOOKMW multidirectionele verticale kabel-D-ring kunt u een naar binnen of buiten gerichte kabelhaak aan uw serverrack of -kast toevoegen voor een netjes georganiseerd kabelkanaal. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De 6 x 10 cm grote kabelring is gemaakt van hoogwaardig staal. Voor flexibele montageopties is de kabelring voorzien van een rechtshoekige montage... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 990945      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 2 stuks       Bij leverancier: 47 stuks    

Omschrijving:
Het CABLMANAGER2 1U kabelpaneel wordt bevestigd op een standaard 19" rack met 2 of 4 stijlen voor het organiseren van netwerk-, server- of KVM-kabels, met behulp van D-ringhaken. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Het kabelpaneel is gemaakt van hoogwaardig staal en biedt 5 verwijderbare ABS kunststof D-ringhaken, op een onderlinge afstand van 105 mm voor het aanleggen... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 991876      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 1 stuk       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Voeg mobiliteit toe aan uw 4POSTRACK-serie open frame serverrack met deze robuuste wielen

Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 990948      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 1 stuk       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Met deze 1U server rack rails kunt u niet-rackmonteerbare apparatuur zoals desktopservers, netwerkapparatuur of KVM switches, in uw 19" server rack monteren zonder 1U rack ruimte op te hoeven offeren, zoals dat bij een traditioneel schap het geval is. Deze rack rails zijn ook een prima oplossing voor het monteren van apparatuur met beschadigde rails of niet meer verkrijgbare OEM-apparatuur zoals Dell™, IBM®, HP® of Apple servers waarvoor geen rack rails meer beschikbaar zijn. Dit TAA-confor... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 990940      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 106 stuks    

Omschrijving:
Het CMDUCT1UX 1U vingergoot-kabelpaneel wordt bevestigd op een standaard 19 inch rack met 2 of 4 stijlen voor het organiseren van horizontale kabels, met een afgedekte kabelgoot. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De kabelorganisator is voorzien van een verwijderbare bovenafdekking waardoor kabelbundels snel en gemakkelijk kunnen worden toegevoegd en verwijderd. De go... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991581      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
Monteer een patchpaneel of netwerkswitch aan de wand met scharnierende toegang tot de achterkant van de apparaten

De WALLMOUNTH4 4U 19 inch Scharnierende Beugel voor Wandmontage Patchpanelen is 10 cm diep en stevig ontworpen een betrouwbare oplossing voor het aan de wand monteren van een patchpaneel of andere slanke 19”-netwerkapparatuur. Deze muurbevestiging voor patchpanelen heeft een scharnierend ontwerp voor gemakkelijke toegang tot configuratietoetsen, poorten en bekabeling. ... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 207247      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 5 stuks    

Omschrijving:
Deze set van 10 1U afdekpanelen kunnen het uiterlijk en de luchtstroom van uw EIA-310 conform 19 inch server rack aanzienlijk verbeteren. Professionele aanblik Deze rack afdekpanelen zorgen voor een nette en professionele look door lege rack ruimtes en zichtbare kabels aan het zicht te onttrekken, voor een meer georganiseerde serverruimte. Installatie zonder gereedschap Voor een snelle en gemakkelijke installatie hebben deze afdekpanelen een gereedschapsloos design; u kunt het vastklikken aan ee... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991246      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 5 stuks    

Omschrijving:
Het RKPNLHS2U 2U scharnierende rack afdekpaneel wordt bevestigd aan een standaard 19 inch rack met 2 of 4 stijlen om de organisatie en het uiterlijk van uw rack te verbeteren, terwijl u toch gemakkelijk toegang blijft behouden en de luchtstroom wordt geleid. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Het scharnierende afdekpaneel is omkeerbaar, waardoor het zowel van de linke... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991249      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
Met deze 2U server rack rails kunt u niet-rackmonteerbare apparatuur zoals desktopservers, netwerkapparatuur of KVM switches, in uw 19" server rack monteren zonder 1U rack ruimte op te hoeven offeren, zoals dat bij een traditioneel schap het geval is. Deze rack rails zijn ook een prima oplossing voor het monteren van apparatuur met beschadigde rails of niet meer verkrijgbare OEM-apparatuur zoals Dell™, IBM®, HP® of Apple servers waarvoor geen rack rails meer beschikbaar zijn. Dit TAA-confor... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 992052      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
Bewaar uw servers, netwerk- en telecommunicatie-apparatuur in dit verstelbare open frame 36U-rack


Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990780      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 5 stuks    

Omschrijving:
Bewaar uw servers, netwerk- en telecommunicatie-apparatuur veilig in dit solide stalen 12U-rack

Dit server rack biedt 12U opbergruimte in een slanke, veilige kast voor het opbergen van EIA-310 conforme, 19" in een rack te monteren apparaten zoals Dell, HP en IBM servers samen met telecommunicatie- en A/V-apparatuur. Het rack vormt een robuuste opslagoplossing voor een totaalgewicht van 800 kg.

Probleemloze installatie van uw apparatuur

Dit rack is voorzien van diverse ... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991797      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
De RK812WALLOA 8U open frame rack voor wandmontage met verstelbare diepte is een kwalitatief hoogwaardig, robuust rack dat gemakkelijk te monteren en te installeren is in elke omgeving. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Het open rack kan in de diepte worden versteld tussen de 30 en 50 cm om plaats te kunnen bieden aan grotere netwerk- en telecommunicatie-apparatuur. ... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991235      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 16 stuks    

Omschrijving:
De WALLMOUNTH2 2U 19 inch Scharnierende Beugel voor Wandmontage Patchpanelen is 15 cm diep en stevig ontworpen – een betrouwbare oplossing voor het aan de wand monteren van een patchpaneel of andere slanke 19”-netwerkapparatuur. Deze muurbevestiging voor patchpanelen heeft een scharnierend ontwerp voor gemakkelijke toegang tot configuratietoetsen, poorten en bekabeling. Met 2 jaar garantie door StarTech.com StarTech.com Voordeel - Scharnierend zijpaneel zorgt voor een gemakkelijke toegang t... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 992426      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 18 stuks    

Omschrijving:
De zwarte CABSHELF Standaard Universele Plank voor Serverrack zorgt ervoor dat u uw kritische computerhardware en toebehoren efficiënt kunt onderbrengen door het toevoegen van een vaste plank met een draagvermogen van maximaal 20 kg. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De plank is universeel monteerbaar in een standaard 19” serverrack of serverkast en is vervaardigd... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991584      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 9 stuks    

Omschrijving:
De zwarte stalen 4UDRAWER 4U Opberglade voor 19 inch Serverracks en Serverkasten zorgt ervoor dat u uw kritische computerhardware en toebehoren efficiënt kunt onderbrengen met een draagvermogen van maximaal 25 kg. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Deze opberglade is perfect voor het opbergen van gereedschap, software en documenten - een voordelige, gemakkelijke toeg... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 182247      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 4 stuks    

Omschrijving:
Deze 1,8 m verticale kabelmanager (2 x 91 cm panelen) is een eenvoudige en ruimtebesparende manier om de kabels in uw server rack te organiseren. U kunt de kabelmanager verticaal in uw rack bevestigen, zodat de kabels netjes tussen op verschillende hoogtes gemonteerde apparatuur worden geleid. De 0U kabelmanager biedt veelzijdige installatieopties en is compatibel met de meeste racks die 40U of groter zijn. De panelen hebben een 0U design dat geen montageruimte in beslag neemt, en dankzij de ee... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 182249      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
Deze 1,8 m verticale kabelmanager (2 x 91 cm panelen) is een eenvoudige en ruimtebesparende manier om de kabels in uw server rack te organiseren. U kunt de kabelmanager verticaal in uw rack bevestigen, zodat de kabels netjes tussen op verschillende hoogtes gemonteerde apparatuur worden geleid. De 0U kabelmanager biedt veelzijdige installatieopties en is compatibel met de meeste racks die 40U of groter zijn. De panelen hebben een 0U design dat geen montageruimte in beslag neemt, en dankzij de ee... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991847      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
Deze 1U of 10U aardingsrail is een eenvoudige manier om uw waardevolle rack apparatuur te aarden. Om uw investering te helpen beschermen, kunt u de staaf aan uw server rack of kast bevestigen om zo een aardcontact te maken voor uw servers, KVM consoles, videoswitches en andere netwerkapparatuur. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Bescherm de apparatuur in uw rack De a... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 182250      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 1 stuk    

Omschrijving:
Deze 91 cm verticale kabelmanager is een eenvoudige en ruimtebesparende manier om de kabels in uw server rack te organiseren. U kunt de kabelmanager verticaal in uw rack bevestigen, zodat de kabels netjes tussen op verschillende hoogtes gemonteerde apparatuur worden geleid. De 0U kabelmanager biedt veelzijdige installatieopties en is compatibel met de meeste racks die 20U of groter zijn. Het paneel heeft een 0U design dat geen montageruimte in beslag neemt, en dankzij de eenvoudige, gereedschap... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 182248      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 7 stuks    

Omschrijving:
Deze 91 cm verticale kabelmanager is een eenvoudige en ruimtebesparende manier om de kabels in uw server rack te organiseren. U kunt de kabelmanager verticaal in uw rack bevestigen, zodat de kabels netjes tussen op verschillende hoogtes gemonteerde apparatuur worden geleid. De 0U kabelmanager biedt veelzijdige installatieopties en is compatibel met de meeste racks die 20U of groter zijn. Het paneel heeft een 0U design dat geen montageruimte in beslag neemt, en dankzij de eenvoudige, gereedschap... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 200037      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
Deze kabelmanagementstaven worden horizontaal aan de voor- of achterkant van uw rack geïnstalleerd zodat u beschikt over een veilig montagepunt om kabels te geleiden. U kunt uw kabels ook aan de staven bevestigen met behulp van kabelbinders om de spanning van uw kabels te verminderen en beschadiging van de poorten van uw in een rack monteerbare apparatuur te voorkomen. De kabelmanagementstaven creëren een ruimte van 5 cm voor probleemloze kabeltoegang. Bescherm uw apparatuur Kabelmanagementst... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 200042      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 6 stuks    

Omschrijving:
Deze kabelmanagementstaven worden horizontaal aan de voor- of achterkant van uw rack geïnstalleerd zodat u beschikt over een veilig montagepunt om kabels te geleiden. U kunt uw kabels ook aan de staven bevestigen met behulp van kabelbinders om de spanning van uw kabels te verminderen en beschadiging van de poorten van uw in een rack monteerbare apparatuur te voorkomen. De kabelmanagementstaven hebben een speling van 10 cm voor probleemloze kabeltoegang. Bescherm uw apparatuur Kabelmanagementst... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 206957      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 18 stuks    

Omschrijving:
Gebruik dit 1U server rack kabelmanagementpaneel met doorvoergaten om netwerkservers en KVM-kabels netjes in uw rack te organiseren

Dit server rack kabelmanagementpaneel houdt uw rack kabels netjes gebundeld en geleid, voor een nettere rack ruimte. De 1U kabelmanager is voorzien van een combinatie van D-ringhaken en doorvoergaten waarmee u kabels naar en van uw apparatuur kunt leiden via het paneel en in de haken. Organiseer uw kabels voor een betere organisatie van uw server rack Dit r... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990933      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
Goed geordende kabels vergemakkelijken het beheer van uw serverruimte of datacentrum. Met deze uit één stuk bestaande kabelmanager met 1U design blijven al uw kabels toegankelijk en identificeerbaar, voor een nettere, meer schaalbare serveromgeving. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Eenvoudige ordening van kabels voor een beter beheer van uw serverruimte Voor de in... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990936      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 11 stuks    

Omschrijving:
Het CMBRUSH1U kabelpaneel met borstels wordt bevestigd aan een standaard 19 inch rack met 2 of 4 pennen voor het organiseren van kabels, zonder dat stof en vuil in het rack kunnen komen. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Deze 1U borstel kabeldoorvoer is gemaakt van hoogwaardig staal met borstels van nylon met hoge dichtheid en zorgt voor een goed georganiseerde kabel... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990942      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 26 stuks    

Omschrijving:
Het CMVELC1U kabelpaneel met klittenbanden wordt bevestigd aan een standaard 19 inch rack met 2 of 4 pennen voor het organiseren van kabels, zonder dat stof en vuil in het rack kunnen komen. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Met deze 1U kabelorganisator, die is gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van 4 klittenbanden, kunt u kabels bundelen en precies daar plaat... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991245      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 5 stuks    

Omschrijving:
Het RKPNLHV2U 2U scharnierende, robuuste rack ventilatiepaneel wordt bevestigd aan een standaard 19 inch rack met 2 of 4 stijlen om de organisatie en de look van uw rack te verbeteren, terwijl u toch gemakkelijk toegang behoudt en een goede luchtstroom wordt bevorderd. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Het scharnierende ventilatiepaneel is omkeerbaar, waardoor het zo... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991241      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 4 stuks    

Omschrijving:
Het RKPNLTL2UV gereedschapsloze ventilatiepaneel wordt bevestigd aan een standaard 19 inch rack met 2 of 4 stijlen om de organisatie en de look van uw rack in een mum van tijd te verbeteren. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Het rack afdekpaneel heeft een gereedschapsloos design waardoor u het paneel eenvoudig kunt installeren en verwijderen: verdraai de borgpennen e... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990950      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 11 stuks    

Omschrijving:
Met de ADJSHELFHD 1U Verstelbare Robuuste Vaste Plank voor Rackmontage kunt u een verstelbare 1U-plank met hoog draagvermogen toevoegen aan een standaard 19 inch serverrack of serverkast. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Deze robuuste plank voor rackmontage kan worden ingesteld van 19,5 inch tot 38 inch (inbouwdiepte) naar gelang uw rack. Gemaakt uit 1,0mm dik hoogw... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990949      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 7 stuks    

Omschrijving:
Met de ADJSHELFHDV 1U Verstelbare Robuuste Geventileerde Plank voor Rackmontage kunt u een verstelbare 1U-plank met hoog draagvermogen toevoegen aan een standaard 19 inch serverrack of serverkast. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Deze robuuste plank kan worden ingesteld van 19,5 tot 38 inch (inbouwdiepte) naar gelang uw rack, waarbij het geventileerde ontwerp de luc... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990935      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 14 stuks    

Omschrijving:
Met de CABSHELF1U 1U Universele Vaste Plank (Zwart) voor Serverrack of Serverkast kunt u een compacte vaste plank toevoegen aan een standaard 19 inch serverrack of serverkast. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Deze duurzame vaste plank is vervaardigd uit hoogwaardig koudgewalst staal en heeft een draagvermogen van maximaal 15 kg - een perfecte oplossing voor de gemak... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991240      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 9 stuks    

Omschrijving:
Met de CABSHELF22V 2U 22 inch Diepe Geventileerde Plank voor Rackmontage aan de voorzijde kunt u een compacte 2U-plank toevoegen aan een standaard 19 inch serverrack of serverkast. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Onze geventileerd rackplanken verbeteren de luchtstroom en zorgen voor lagere temperaturen in het rack. Deze duurzame vaste plank is vervaardigd uit hoogw... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991251      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 15 stuks    

Omschrijving:
Met de CABSHELFHD 2U 18 inch diepe robuuste vaste plank kunt u een 2U-plank met hoog draagvermogen toevoegen aan een standaard 19 inch serverrack of serverkast die de optie heeft tot montage aan de voorkant. Deze robuuste plank is gemaakt uit 2,3 mm dik hoogwaardig koudgewalst staal, dat sterk genoeg is om maximaal 56 kg aan apparatuur te kunnen dragen - een perfecte oplossing voor het opslaan van grotere, niet in een rack monteerbare apparaten, zwaar gereedschap of randapparatuur in uw rack of... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991234      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 14 stuks    

Omschrijving:
Met de CABSHELFV 2U 16 inch diepe universele ventilerende plank kunt u een compacte 2U-plank toevoegen aan een standaard 19 inch serverrack of serverkast die de optie heeft tot montage aan de voorkant. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Onze geventileerd rackplanken verbeteren de luchtstroom en zorgen voor lagere temperaturen in het rack. Deze duurzame vaste plank is ... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990952      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 35 stuks    

Omschrijving:
Met de CMHOOK1U verticale kabel-D-ring kunt u een 1U metalen kabelhaak aan uw serverrack of -kast toevoegen voor een netjes georganiseerd kabelkanaal. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De 5,7 x 10 cm grote kabel-D-ring is gemaakt van hoogwaardig staal en biedt een flexibele opening voor het gemakkelijk invoeren van kabelbundels. Als trekontlasting voor de aangesloten... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990953      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 27 stuks    

Omschrijving:
Met de CMHOOK1UL verticale kabel-D-ring kunt u een 1U metalen kabelhaak aan uw serverrack of -kast toevoegen voor een netjes georganiseerd kabelkanaal. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De 5,7 x 15 cm grote kabel-D-ring is gemaakt van hoogwaardig staal en biedt een flexibele opening voor het gemakkelijk invoeren van kabelbundels. Als trekontlasting voor de aangeslote... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990951      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 43 stuks    

Omschrijving:
Met de CMHOOK1UN verticale kabel-D-ring kunt u een 1U metalen kabelhaak aan uw serverrack of -kast toevoegen voor een netjes georganiseerd kabelkanaal. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De 4,5 x 10 cm grote kabel-D-ring is gemaakt van hoogwaardig staal en biedt een flexibele opening voor het gemakkelijk invoeren van kabelbundels. Als trekontlasting voor de aangeslote... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991242      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 8 stuks    

Omschrijving:
Met de UNISLDSHF19 19 inch ventilerende uitschuifbare plank met verstelbare diepte kunt u op eenvoudige wijze er niet voor bedoelde apparatuur installeren in een serverrack of serverkast. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De uitschuifbare en ventilerende plank is uitgevoerd in koudgewalst staal, heeft een draagvermogen van maximaal 22,7 kg en rust op twee vergrendele... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990934      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
Met de zwarte SLIDESHELFD 56cm diepe uitschuifbare plank voor serverracks of serverkasten kunt u een 2-in-1 uitschuifbare plank / toetsenbordlade toevoegen waarmee u de kosten laag en de productiviteit hoog kunt houden. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Bij wijzigingen aan uw serverkast kan ook de SLIDESHELFD een andere functie krijgen door het te gebruiken als een s... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991450      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
Met deze 3U server rack rails kunt u niet-rackmonteerbare apparatuur zoals desktopservers, netwerkapparatuur of KVM switches, in uw 19" server rack monteren zonder 1U rack ruimte op te hoeven offeren, zoals dat bij een traditioneel schap het geval is. Deze rack rails zijn ook een prima oplossing voor het monteren van apparatuur met beschadigde rails of niet meer verkrijgbare OEM-apparatuur zoals Dell™, IBM®, HP® of Apple servers waarvoor geen rack rails meer beschikbaar zijn. Dit TAA-confor... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 992361      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 15 stuks    

Omschrijving:
Met deze diepteadapterset kunt u de montagediepte van één rack unit (1U) in uw server rack tot tien cm vergroten of verkleinen. Als u de adapterkit in een configuratie met twee stijlen gebruikt, kunnen de extenders een totaal gewicht van 4,5 kg ondersteunen. Als u de adapterkit in een configuratie met vier stijlen gebruikt, kunnen de extenders een totaal gewicht van 40 kg ondersteunen. U kunt zelfs twee sets extendersteunen in een configuratie met vier stijlen gebruiken met dezelfde gewichtson... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 992359      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
Met deze labels kunt u apparatuur gemakkelijk in uw server rack installeren. U kunt tot 49 unit-markeringen aan een van beide kanten van een rack toevoegen. Dit is perfect voor het toevoegen van unit-metingen aan server racks die geen unit-markeringen hebben of aan oudere racks waarvan de markeringen in de loop der tijd onzichtbaar zijn geworden. Dit TAA-conforme product voldoet aan de eisen van de Amerikaanse Federale wet inzake handelsovereenkomsten (TAA), die federale aankopen volgens het GS... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 202204      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 24 stuks    

Omschrijving:
Met dit 1U rack schap kunt u 17 cm vlakke opslagruimte toevoegen aan elke EIA-310 conforme server rack of -kast. Het schap is ventilerend voor een betere luchtstroom en om de temperaturen in uw rack te helpen verlagen. Bescherm uw apparatuur Dit duurzame vaste rack schap is geschikt voor apparatuur tot 20 kg en is gemaakt van SPCC koudgewalst staal van commerciële kwaliteit. Maak optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte Het 1U cantilever schap optimaliseert uw werkruimte omdat u apparatuur ... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 202203      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 9 stuks    

Omschrijving:
Met dit 1U rack schap kunt u 25 cm vlakke opslagruimte toevoegen aan elke EIA-310 conforme server rack of -kast. Bescherm uw apparatuur Dit duurzame vaste rack schap is geschikt voor apparatuur tot 20 kg en is gemaakt van SPCC koudgewalst staal van commerciële kwaliteit. Maak optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte Het 1U cantilever schap optimaliseert uw werkruimte omdat u apparatuur aan uw rack kunt monteren in plaats van bureau- of vloerruimte in beslag te nemen. Het is perfect voor uw... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 1641476      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 1 stuk    

Omschrijving:
Met het UNISLDSHF19H instelbare, uitschuifbare rack lade kunt u een ventilerend uitschuifbaar schap met kabelbeheer toevoegen aan bijna elk serverrack of -kast met 4 stijlen. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Dankzij de instelbare inbouwdiepte kan het schap gemakkelijk worden geïnstalleerd in serverkasten met een montagediepte van 746,5 mm tot 807 mm. Verder zijn de... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 1641470      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 11 stuks    

Omschrijving:
Monteer een 1U KVM-switch van de SV431-serie in uw serverrack of serverkast

Met de SV431RACK 1U rekmontagesteunen kunt u uw SV431 / SV431D KVM switch in een rek of kast monteren.

Ontworpen voor eenvoudige installatie en maximaal gebruik van de ruimte in serverrekken zijn de reksteunen uitgerust met een kabelsteunbeugel waardoor KVM-kabels en switch connectors minder worden belast.

Gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van Star... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 992362      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 9 stuks    

Omschrijving:
Raildiepte adapterset | Intrekbaar of uittrekbaar| Universeel | TAA-conform

Met deze diepte-adapterset kunt u de montagediepte van twee rack units (2U) in uw server rack tot tien cm vergroten of verkleinen. Dit TAA-conforme product voldoet aan de eisen van de Amerikaanse Federale wet inzake handelsovereenkomsten (TAA), die federale aankopen volgens het GSA Schedule mogelijk maakt.

Geschikt voor apparatuur met wisselende afmetingen

Monteer apparatuur in uw server rack t... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991728      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
U kunt de aanblik en luchtstroom van elk standaard 19 inch server rack verbeteren, en toch gemakkelijk toegang blijven houden, met dit 6U-afdekpaneel. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Professionele aanblik Het scharnierend afdekpaneel zorgt voor een nette en professionele aanblik door lege ruimte en zichtbare kabels af te dekken. Door uw server racks van afdekpanele... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990943      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 9 stuks    

Omschrijving:
Verbeter de ventilatie en het aanzicht van uw serverracks en kasten door het opvullen van de gaten tussen de apparatuur

De BLANKB1 1U Leeg Paneel voor 19 inch Serverracks en Serverkasten is ontworpen naar EIA RS-310-C-specificaties en past in alle standaard 19"" serverracks en serverkasten.

Het opvulpaneel / lege paneel is ideaal voor het verbeteren van de luchtstroom in het rack door het afdekken van de ongebruikte ruimte. Het paneel is gemaakt van koudgewalst staal en is voor... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 991244      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 35 stuks    

Omschrijving:
Verbeter de ventilatie en het aanzicht van uw serverracks en kasten door het opvullen van de gaten tussen de apparatuur

De BLANKB2 2U Leeg Paneel voor 19 inch Serverracks en Serverkasten is ontworpen naar EIA RS-310-C-specificaties en past in alle standaard 19"" serverracks en serverkasten.

Het opvulpaneel / lege paneel is ideaal voor het verbeteren van de luchtstroom in het rack door het afdekken van de ongebruikte ruimte. Het paneel is gemaakt van koudgewalst staal en is voor... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 216256      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
Verlicht de apparatuur in uw rack door dit LED rack licht in 1U ruimte te monteren

Dit 1U rackmonteerbare lichtpaneel wordt in een EIA-310 conforme kast gemonteerd, waardoor u taken in uw server rack kunt uitvoeren waarbij verlichting nodig is. Het paneel wordt gemonteerd in 1U rack ruimte in elk standaard 47 cm (19 inch) rack en heeft twee verstelbare zwanenhalslampen, elk 432 mm (17 inch) lang. Voor eenvoudige installatie is het lichtpaneel ook voorzien van een 1,5 m voedingskabel, wa... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 202202      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 15 stuks    

Omschrijving:
Voeg een sterk, 1U schap toe aan vrijwel elk rack of serverkast

Met dit 1U rack schap kunt u 40 cm vlakke opslagruimte toevoegen aan elke EIA-310 conforme server rack of -kast. Het schap is ventilerend voor een betere luchtstroom en om de temperaturen in uw rack te helpen verlagen.

Bescherm uw apparatuur

Dit duurzame vaste rack schap is geschikt voor apparatuur tot 20 kg en is gemaakt van SPCC koudgewalst staal van commerciële kwaliteit.

Maak optimaal gebruik... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 202205      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 38 stuks    

Omschrijving:
Voeg een sterk, 1U ventilerend schap toe aan vrijwel elk rack of serverkast

Met dit 1U rack schap kunt u 25 cm vlakke opslagruimte toevoegen aan elke EIA-310 conforme server rack of -kast. Het schap is ventilerend voor een betere luchtstroom en om de temperaturen in uw rack te helpen verlagen.

Bescherm uw apparatuur

Dit duurzame vaste rack schap is geschikt voor apparatuur tot 20 kg en is gemaakt van SPCC koudgewalst staal van commerciële kwaliteit.

Maak opti... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 992629      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 8 stuks    

Omschrijving:
Voeg een stevige plank met verstelbare diepte toe aan vrijwel elk serverrack

Het ADJSHELF in een rek te monteren schap met instelbare montagediepte biedt een eenvoudige manier om voor de missie kritieke computerhardware effectief in uw serverrekken en -kasten te organiseren.

Compatibel met alle 19 inch (brede) serverrekken/-kasten kan het in een vast rek te monteren schap indien nodig worden ingesteld van 19 inch tot 38 inch (montage diepte). Een stevige koudgewalste staalcon... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990783      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 3 stuks    

Omschrijving:
Het 4POSTRACK12 12U Verstelbare 4 Post Open Frame Serverrack biedt een duurzame, open behuizing voor rackmonteerbare servers en netwerkapparatuur. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Het serverrack is voorzien van robuuste montagerails voor een stabiele installatie en verstelbare posten voor een flexibele installatie. Het 12U open frame rack voldoet aan de EIA-RS-310C-... Lees meer . . .

Levertijd: 2 dagen (donderdag)
 

 
Artikelnr: 990939      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 14 stuks    

Omschrijving:
Dit 1U rack ventilatiepaneel kan gemonteerd worden in elk standaard 19 inch server rack met 2 of 4 stijlen, om ongebruikte rackruimte op te vullen. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Professionele look Het afdekpaneel zorgt voor een nette en professionele look door lege ruimtes en zichtbare kabels af te dekken. Door uw server racks van afdekpanelen te voorzien, ziet d... Lees meer . . .

Levertijd: 3 dagen (vrijdag)
 
NIEUW!

 
Artikelnr: 233044      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 1 stuk    
Levertijd: 3 dagen (vrijdag)
 

 
Artikelnr: 200043      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Deze kabelmanagement staven worden horizontaal aan de voor- of achterkant van uw rack geïnstalleerd zodat u beschikt over een veilig montagepunt om kabels te geleiden. U kunt uw kabels ook aan de staven bevestigen met behulp van kabelbinders om de spanning van uw kabels te verminderen en beschadiging van de poorten van uw in een rack monteerbare apparatuur te voorkomen. Bescherm uw apparatuur Kabelmanagementstaven beschermen uw apparatuur door het gewicht van de kabels in uw rack op te vangen,... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 991248      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Het CMPNL2U 2U horizontale kabelpaneel wordt bevestigd op een standaard 19 inch rack met 2 of 4 stijlen voor het organiseren van horizontale kabels, waarbij een combinatie van vingergoot en D-ringhaken wordt gebruikt. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De kabelmanager is gemaakt van hoogwaardig staal en ontworpen als een tweezijdige oplossing voor kabelbeheer aan zowe... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 991247      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Het CMPNL2UC 2U kabelpaneel wordt bevestigd op een standaard 19 inch rack met 2 of 4 stijlen voor het organiseren van zowel horizontale als verticale kabels, waarbij een combinatie van vingergoot en D-ringhaken wordt gebruikt. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. De kabelmanager is gemaakt van hoogwaardig staal en ontworpen als een tweezijdige oplossing voor kabelbeheer... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 991239      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Met de CABSHELF22 2U 22 inch diepe vaste plank kunt u een compacte 2U-plank toevoegen aan een standaard 19 inch serverrack of serverkast die de optie heeft tot montage aan de voorkant. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Onze hoogwaardige rackplanken zijn ontworpen om ruwe werkomgevingen met gemak te weerstaan. Deze duurzame vaste plank is vervaardigd uit hoogwaardig k... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 991243      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Met de CABSHF2POSTV 2U robuuste ventilerende plank voor rackmontage in het midden voor 2 post racks kunt u een vaste plank met hoog draagvermogen toevoegen aan vrijwel elk standaard 2-post serverrack. De meegeleverde montagebeugels kunnen worden ingesteld voor verschillende postdieptes, waardoor deze 2U-plank een universele oplossing is voor 2-post rackopslag. Het geventileerde ontwerp zorgt voor een verbeterde luchtstroom in het rack. Deze duurzame 2-post vaste plank is vervaardigd uit hoogwaa... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 1641475      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Met het UNISLDSHF19M instelbare, uitschuifbare rack lade kunt u een lade met kabelbeheer toevoegen aan bijna elk serverrack of -kast met 4 stijlen. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Dankzij de instelbare inbouwdiepte kan het schap gemakkelijk worden geïnstalleerd in serverkasten met een montagediepte van 702,2 mm tot 802,2 mm. Verder zijn de schuifrails voorzien van... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 992376      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
U kunt de aanblik en de luchtstroom van elk standaard 19 inch server rack in slechts enkele seconden verbeteren, met dit 2U afdekpaneel. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Professionele look Het afdekpaneel zorgt voor een nette en professionele look door lege ruimte en zichtbare kabels af te dekken. Door uw server racks van afdekpanelen te voorzien, ziet de serverruim... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 990938      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
U kunt de aanblik en luchtstroom van elk standaard 19 inch server rack in slechts enkele seconden verbeteren, met dit 1U afdekpaneel. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Professionele aanblik Het afdekpaneel zorgt voor een nette en professionele aanblik door lege ruimte en zichtbare kabels aan het zicht te onttrekken, voor een meer georganiseerde serverruimte. Gereed... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 991585      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
U kunt de aanblik en luchtstroom van elk standaard 19 inch server rack verbeteren, en toch gemakkelijk toegang blijven houden tot ongebruikte ruimte, met dit scharnierende 4U afdekpaneel. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Professionele aanblik Het afdekpaneel zorgt voor een nette en professionele aanblik door lege ruimte en zichtbare kabels aan het zicht te onttrekke... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 991727      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
U kunt de aanblik en luchtstroom van elk standaard 19 inch server rack verbeteren, en toch gemakkelijk toegang blijven houden tot ongebruikte ruimte, met dit scharnierende 6U afdekpaneel. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Professionele aanblik Het afdekpaneel zorgt voor een nette en professionele aanblik door lege ruimte en zichtbare kabels aan het zicht te onttrekke... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 991586      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
U kunt de aanblik en luchtstroom van elk standaard 19 inch server rack verbeteren, en toch gemakkelijk toegang blijven houden tot uw serverapparatuur, met dit scharnierende 4U afdekpaneel. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt. Professionele aanblik Het afdekpaneel zorgt voor een nette en professionele aanblik door lege ruimte en zichtbare kabels aan het zicht te onttrekk... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen
 

 
Artikelnr: 991250      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 0 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Voeg een in het midden monteerbare vaste plank met hoog draagvermogen toe aan vrijwel elk standaard 2-post serverrack

Met de CABSHF2POST 2U Robuuste Plank voor Rackmontage Midden voor 2 Post Racks kunt u een vaste plank met hoog draagvermogen toevoegen aan vrijwel elk standaard 2-post serverrack.

De meegeleverde montagebeugels kunnen worden ingesteld voor verschillende postdieptes, waardoor deze 2U-plank een universele oplossing is voor 2-post rackopslag. Deze duurzame 2-post ... Lees meer . . .

Levertijd: minimaal 10 dagen

PAGINA WORDT GELADEN...


Voorraad informatie

Afhalen in onze winkel
Zie je een product dat wel op voorraad is in onze webshop maar niet in onze winkel dan kun je dit product reserveren en de volgende dag afhalen.

Reserveer je voor 22:30, dan kun je het product de volgende dag na 10:30 afhalen.
Reserveer je tussen donderdag 22:30 en maandag 9:00, dan kun je het product maandag na 13:00 afhalen.

Reserveren doe je door het product in je winkelmandje te plaatsen en bij het uitchecken te kiezen voor "afhalen in de winkel".

Thuis laten bezorgen
Zie je een product dat niet op voorraad is in onze webshop maar wel op voorraad is in onze winkel dan moet je rekening houden met een extra leverdag, dit wordt automatisch meegenomen met je bestelling.
 
[ Sluiten ]