Onze winkel in Breda is vandaag gesloten.
Webshop bestellingen tot 22:30 morgen in huis!
Klanten beoordelen ons met een 9.2!
HARDWARE
RANDAPPARATUUR
PC / LAPTOPS
TABLETS / SMARTPHONES
VERBRUIKSARTIKELEN
SOFTWARE
NAVIGATIE
FILTERS
ACTIES
ONZE WINKEL
CD-ROM-LAND
Dijklaan 9
4814CA Breda
Gevolgen Coronavirus voor de winkelHome  Spacer  

  Spacer  

 
 

 
Artikelnr: 999719      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
De coole drie-op-een-rij-hit om bij weg te smelten!
Normaal gesproken slijt de goedmoedige yeti zijn dagen ermee de antarctische zon op zijn dikke vacht te laten schijnen, maar nu heeft een storm zijn woonplaats onder metershoge sneeuwbulten bedolven. Maak het eiland van de pinguïns sneeuwvrij! Als jij de pinguins helpt en voorziet van hun favoriete vis, kunnen zij jou ook helpen! Speel op drie verschillende manieren en reis verschillende gebieden door. Speel zo snel mogelijk om toptijden ... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999740      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Vervul verschillende opdrachten in een prachtige 3D omgeving. Samen met Maria moet je de paarden ook voederen, verzorgen en zadelen. Leer binnen rijden op de ruiterschool of buiten door de weiden, met of zonder obstakels! Of leer perfect cross-country rijden met jouw paard.


Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999720      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Jewel venture is een spannend puzzel spel dat 3 match gameplay naar een nieuw niveau brengt! Ondek het kleurrijke universum van Jewel Venture en beleef het spel op diverse niveuas !

Urenlang plezier in wel meer dan 1000 levels!


Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999721      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Is het boerenleven wat voor jou? Geniet dan van het leuke drie-op-een-rij-spel Farm Quest! Zorg ervoor dat de dieren op tijd gevoerd worden en maak handig gebruik van je huisdieren! Voer de paarden, schapen, koeien en kippen voor je ze kwijt bent en verdien voldoende geld om je kale stuk land wat minder kaal te maken.


Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999756      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Droom jij ook van je eigen pony? Op grootvaders stoeterij in het Ponydal krijg je de kans om je eigen pony te verzorgen en ermee te trainen. Jouw job bestaat erin hem het juiste voer te geven, hem te roskammen, de stal uit te mesten en alle andere klusjes op te knappen zodat hij blinkt van gezondheid. Geef je pony veel liefde en leer hem truukjes zodat hij zich goed voelt. Wanneer je goed getraind hebt met je pony kun je vertrekken naar de wedstrijdarena van de Bosgronden. Probeer de eerste plaa... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999722      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
May's mysterie en het geheim van Dragonville is een spannend puzzelavontuur! Volg May in haar zoektocht om haar broer te vinden. Ontrafel het mysterie in dit avontuur door meer dan 270 puzzels op te lossen. De puzzels bestaan uit een unieke selectie van logische puzzels, lastige ritmische games en prachtige met de hand getekende hidden object scènes. Je wordt volledig ondergedompeld en geboeid in de wondere wereld van May's Mysterie.

Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999723      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Dit speld speeld zich af in Oost-India aan het begin van de 19e eeuw! Een jonge Engelse kaartenmaker genaamd Mr. Case krijgt een werkvoorstel om in India te werken, maar wat hij daar ontdekt is verre van gewoon. Zijn ontdekking trekt de aandacht van het hele Britse rijk.
Deze game is een unieke kijk op het 3-op-een-rij, waar je kettingen van edelstenen niet alleen horizontaal of verticaal kunt maken, maar in elke gewenste richting. Het is Oost-India, je kunt hier alles doen wat je wilt! Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999724      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Pak je camera en ga op safari want de zeldzame witte leeuw is gespot en jij kunt hem vinden in het vlotte drie-op-een-rij-avontuur Safari Quest! Er staat je een groots avontuur te wachten met allerlei exotische dieren en mooie locaties.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999725      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Help magische wezens in het mooie drie-op-een-rij-spel Jewel Legends: Tree of Life. Het dorp van een vreedzaam volk is vernietigd door een zwarte demon en de boom des levens is bijna dood. Het volk heeft jouw hulp nodig om de boel te repareren en zo de kracht van de boom te herstellen.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999726      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Dit vervolg op de originele actiepuzzelhit is op alle vlakken groter en beter! Speel kubussen van het bord door er drie van dezelfde kleur bij elkaar te zoeken. Gebruik nieuwe power-ups zoals spookkubussen, bomkubussen en sterkubussen om het speelveld snel leeg te ruimen.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999727      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Professor H. ontvangt op een dag, een vreemde brief vanuit de hoofdstad Hanga Roa. De mysterieuze brief claimed dat er iets onheilspellends gaat gebeuren op het eiland. Zonder enige aarzeling vertrekt Professor H. naar het eiland waar vele mysteries en puzzels op hem aan het wachten staan.

Gebruik al je vaardigheden om het mysterie op te lossen in Jewel Keepers!
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999728      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Ben je klaar voor een avontuurlijke zoektocht vol gevaren? Reis door 8 oude landen langs de Middellandse Zee en ontsluier een van de grootste geheimen aller tijden: het verloren continent Atlantis! Je expeditie neemt je mee door 76 adembenemende levels. Laat je betoveren door de meeslepende verhaallijn en het verslavende spelplezier van Atlantis Quest.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999729      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Ranch Rush 2 is het langverwachte vervolg op het populaire spel! Nadat Sara de bloemenkwekerij van de financiële ondergang heeft gered, is ze hard aan vakantie toe. Ze ligt nog niet te zonnebaden, of ze ontdekt dat haar paradijselijke eiland de perfecte plek is om een nieuwe afdeling van haar boerenbedrijf te starten.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999757      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
In Mystery Tales 2 speel je als heks Mélanie Cygnes. Dit keer vindt ze in Venetië een vreemd Japans masker waar een geest in zit. Mélanie onderzoekt het masker, maar ontdekt alleen maar tegenstrijdige dingen. Wat zit er in het masker? Een demon? Een engel? Iets anders? De enige manier om het raadsel op te lossen is de geschiedenis van het master te volgen. Een reis vol avonturen, welke zich voornamelijk afspeelt in Azie. Help jij Mélanie het verhaal achter de masker op te lossen?

... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999732      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Ontwikkel culinaire vaardigheden in Happy Chef, een aangrijpend spel met een massa verschillende gerechten! Neem de leiding over de keuken en toon de vaardigheden van een meesterkok. Begin met hamburgers en hotdogs en werk je een weg naar het bekendste restaurant van het land! Versier je restaurant, koop nieuw meubilair, vind geweldige accessoires en upgrade je keuken om een Happy Chef te worden!
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999730      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Heb jij er altijd over gedroomd om een breed scala aan vliegtuigen te besturen? Dan is dit de game voor jou. Je beleeft de Tweede Wereldoorlog in luchtgevechten en gevaarlijkemissies in de grote oorlogsgebieden. Met realistische vliegtuigen introduceert dogfight een ultramoderne vliegdynamiek met een ongekende toegang tot de arcada. Vlieg meer dan 40 historisch nauwkeurige vliegtuigen.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999758      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Dierenarts worden... een droom wordt werkelijkheid. 'Mijn Dierenkliniek' is een spannend spel waarin jij je eigen dierenpraktijk opstart in een prachtige 3D omgeving. Je start je praktijk met het onderzoeken en behandelen van kleine huisdieren. Heb je raad nodig bij de verzorging van een dier? Zoek dan alle info op in je eigen bibliotheek, waar je alles vindt over voeding en verzorging. Soms moeten de dieren nog enkele dagen in de kliniek blijven om te herstellen. Speel met ze, knuffel en streel... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999733      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Neem de rol van manager op je en leid een van de 75 teams van het pro wielrennen. Doe mee aan een uitstekend seizoen 2014 met meer dan 200 wedstrijden in 550 etappes, waaronder de prestigieuze Tour de France. Beheer je professionele team en plan uw seizoen, inclusief werving, contracten, sponsoring en training! Kies de beste strategie om te winnen tijdens races.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999734      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Ontwikkel je karakter en je vechtstijl door te kiezen uit vele vaardigheden en voordelen. Maak wapenuitrustingen en wapens, rek metgezellen om je te helpen tijdens je zoektocht en duik in een spannend avontuur met een enorme variëteit aan speurtochten. In dynamische, real-time gevechten kun je grote tegenstanders en de meest angstaanjagende wezens van Mars ontmoeten. Het lot van alle koloniën van Mars ligt nu in jouw handen ...

Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999772      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
CONTRAST is een puzzelspel waarin je in een oogwenk kunt schakelen tussen een fantastische 3D-wereld of een mysterieus universum in 2D. Duik in een droomachtige en surrealistische wereld uit de jaren 1920.

Je hebt de kracht om van het 3D-droomlandschap weg te glippen in de parallelle 2D-schaduwwereld die eraan verbonden is. Werp licht op een duister verhaal door lichtbronnen in de 3D-wereld te manipuleren om de 2D-schaduwwereld te vervormen, vergroten of rekken. Het manipuleren en sch... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999737      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Warhammer: Blood Bowl is een sportgame binnen een fantasy wereld. Het uiterst populaire American Football (rugby) wordt in Warhammer: Blood Bowl niet gespeeld met echte mensen, maar met diverse bekende karakters uit het Warhammer universum. Zo zullen de Orcs en de Elves het tegen elkaar opnemen op het speel- of slagveld.

Natuurlijk behoren ook de mogelijkheden van de karakters niet tot de traditionele regels van het American Football. Warhammer: Blood Bowl is namelijk sterk beïnvloed... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999736      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Ontrafel nog een andere zaak met Nicole Bonnet en help de DEA een kwaadaardig Mexicaans drugskartel neer te halen in Art of Murder: The Secret Files! DEA-specialist professor J. Brenner is gekidnapt door het kartel en een undercover Special Agent is vermoord! Identificeer de criminelen terwijl je je verstand gebruikt om Brenner te redden in dit spannende Hidden Object Puzzle Adventure-spel!

Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999738      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Dark Pulse is een actie-puzzelspel waarin de technologie de Cthulhu Mythos confronteert, Je bent Dax, een van de zeven Magrunners die bij de elite zijn uitgekozen om deel te nemen aan het ruimtevaartprogramma van MagTech Corporation. Maar wat de kans op een leven zou moeten worden, wordt al snel een gruwelijke nachtmerrie. Uitgerust met uw Magtech-handschoen, moet je het vermogen gebruiken om objecten in de omgeving magnetisch te polariseren en te manipuleren om te overleven en uitdagende puzzel... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999776      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Pro Cycling Manager: Tour de France 2009 is een mix tussen management en simulatie. Je wordt geplaatst in de schoenen van één van de 65 officiële wielrenteams, en het is aan jou om elke positie binnen het team te verantwoorden en in te vullen.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999739      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Een cruiseschip werd getroffen door een storm midden op de oceaan. Een groep mensen wist te ontsnappen op reddingsboten naar het dichtstbijzijnde tropisch eiland. Meteen na de stranding op het eiland gebeurde er mysterieuze dingen! Overleef de gevaren van het eiland terwijl je voedsel vindt, fruit verzamelt en groenten kweekt!
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999741      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Wissel de edelstenen zo snel als je kunt in dit kleurrijke drie-op-een-rij-spel! Kun jij de gouden stenen binnen de tijd verwijderen? Of speel je liever rustig op je eigen tempo? In Jewel Match is de keus aan jou! Ontdek de vele levels en verzamel handig gereedschap om het je onderweg iets makkelijker te maken.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999743      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Het raceseizoen gaat pas echt van start met 'SBK X: Superbike World Championship'. In deze racegame stap je op de motor om vervolgens het kampioenschap binnen te halen. De SBK-serie staat bekend om het realisme, en dat is in deze niet veel anders.

Voor het eerst wordt er rekening gehouden met verschillende soorten gamers. Gamers die houden van realistische racegames, kunnen natuurlijk met dit spel aan de gang. Maar ook wanneer je een voorkeur hebt om 'even gewoon te racen', dan is 'SB... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999744      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Max and the Magic Marker is een op physics gebaseerd 2D-puzzel-platformspel waarin je speelt als de jongen Max met zijn magische stift. Max zorgt voor het vertrouwde platformplezier en de marker zorgt voor het kenmerkende element van het spel: de mogelijkheid om in het spel zelf spullen te tekenen die meteen als echte voorwerpen gebruikt kunnen worden. Dit is nodig om levels en uitdagingen te voltooien maar je kunt ook gewoon lol beleven met deze unieke tool.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999762      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Met intelligentie en zin voor avontuur besluit de jonge Amerikaanse journaliste Chelsea Connor de mysterieuze omstandigheden rond haar vaders dood te verkennen. Haar vader, een ervaren schattenjager, is nooit thuisgekomen van zijn grote expeditie naar Afrika. Ontdek een duister geheim in Chronicles of Mystery: The Legend of the Sacred Treasure.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999745      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:

Een New Yorkse journaliste Michelle Deanfield gaat eindelijk op een Caribische vakantie. Maar dat loopt net iets anders dan geplant omdat er een vloek toeslaat en een museumkist vermist raakt. De bewoners beweren dat het een vloek is van oude geesten, maar Michelle gaat op zoek naar iets anders in dit spel met verborgen voorwerpen. Zal ze een netwerk van leugens ontdekken in Mystery Stories: Island of Hope?

Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999746      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Dark Pulse is een actie-puzzelspel waarin de technologie de Cthulhu Mythos confronteert, Je bent Dax, een van de zeven Magrunners die bij de elite zijn uitgekozen om deel te nemen aan het ruimtevaartprogramma van MagTech Corporation. Maar wat de kans op een leven zou moeten worden, wordt al snel een gruwelijke nachtmerrie. Uitgerust met uw Magtech-handschoen, moet je het vermogen gebruiken om objecten in de omgeving magnetisch te polariseren en te manipuleren om te overleven en uitdagende puzzel... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999747      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Ga met Michelle mee op reis naar Berlijn, op zoek naar de onderdelen van een eeuwenoude machine. Los het raadsel op in Mystery Stories: Berlin Nights, een spel vol spanning en avontuur! Reis door de stad en bezoek verschillende locaties, los diverse vormen van Verborgen Voorwerp-spellen en de vele extra puzzels op.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999748      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
WorldShift speelt zich af in een alternatieve toekomst waarbij de Aarde in duisternis is gehuld. In de 21e eeuw, kort nadat grote wereldnaties zijn begonnen met het koloniseren van andere planeten, komt er een enorm object in de buurt van de planeet Pluto. Dit object, door wetenschappers 'Shard Zero' genoemd wordt, bevat een dodelijke straling die een mysterieuze 'plaag' verspreid rondom zijn locatie. Deze plaag verstoort de natuur en de ruimte. Shard Zero lijkt op weg te zijn naar de Aarde, en ... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999749      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
In Hollywood Files moet je aanwijzingen verzamelen om verschillende moorden op te lossen. Zoek goed op de vreemdste plaatsen om de moordenaar te kunnen achterhalen in Hollywood Files!

Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999750      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Dolle pret met 4 brutale apen. De jungle is in groot gevaar. De boom der voorvaderen, de bewaker van de vrede is aan het dood gaan. Gebruik de vaardigheden van 4 brutale apen en breng de vrede terug in de jungle.

Deze 3D aktie game is opgebouwd uit verschillende games vol met humor en verrassingen zitten. De game bevat ook nog 10 extra minigames en bonusspellen. Je kunt o.a. racen, muziek maken en zelfs team worstelen.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999751      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
The Lord of the Rings Online: Mines of Moria opent de poorten naar de oude ondergrondse steden van de Dwergen, waar jij de duistere majesteit van de wereld daaronder verkent in een naadloze, uitgestrekte en epische omgeving. Naast de enorme nieuwe omgevingen die het wereld-oosten van de Misty Mountains, de Lord of the Rings ter beschikking heeft, breidt Mines of Moria de uitdaging naar een nieuw niveau met twee klassen, 10 meer niveaus en honderden speurtochten


Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999785      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Sleep levende, kronkelende, pratende klodders goo om structuren, bruggen, kanonskogels, zeppelins en gigantische tongen te bouwen. De miljoenen goo-ballen die in de prachtige World of Goo leven zijn nieuwsgierig om te verkennen.maar ze weten niet dat ze in een spel zitten, of dat ze erg lekker zijn.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999752      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Aladar en zijn familie worden gedwongen om naar het vasteland te vertrekken. Ze wisten dat het leven zoals zij het kenden voorbij was. Het gevaar schuilt om elke hoek terwijl je de kudde dinosaurus door verschroeide lavastromen, giftige rook en kokende geisers leidt
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999754      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:

Speel als een haai of duiker in een donkere waterwereld en overwin je vijanden door sluwheid, teamwork en stealth te gebruiken. Depth combineert spanning en viscerale actie terwijl je tegen een computer strijdt of wordt gematcht met andere spelers in een bloedstollende strijd.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999759      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
WorldShift speelt zich af in een alternatieve toekomst waarbij de Aarde in duisternis is gehuld. In de 21e eeuw, kort nadat grote wereldnaties zijn begonnen met het koloniseren van andere planeten, komt er een enorm object in de buurt van de planeet Pluto. Dit object, door wetenschappers 'Shard Zero' genoemd wordt, bevat een dodelijke straling die een mysterieuze 'plaag' verspreid rondom zijn locatie. Deze plaag verstoort de natuur en de ruimte. Shard Zero lijkt op weg te zijn naar de Aarde, en ... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999787      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
The Incredibles! Deze ongelofelijke videogame biedt heftige superheldenactie en –avonturen, met de unieke grafische stijl en humor van de geliefde film van de Pixar Animation Studios. The Incredibles werd geschreven en geregisseerd door Brad Bird (The Iron Giant, The Simpsons) en gaat over een superheldengezin dat een rustig en onopvallend leven probeert te leiden maar toch in actie moet komen om de wereld te redden. Een action/adventuregame op basis van het filmverhaal Speel de rollen van... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999755      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
WildStar is een fantastische sci-fi MMO waar je vrienden kunt joinen of je eigen epische avontuur op de legendarische planeet Nexus kunt starten! Verken een enorme en verbazingwekkende levendige wereld vol met unieke personages, exotische locaties, spannende uitdagingen en duistere mysteries. Recruit medeburgers van Nexus om de oerpuzzels van het universum zelf op te lossen, terwijl je opwindende actiegevechten meemaakt.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999763      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
The Lord of the Rings Online: Mines of Moria opent de poorten naar de oude ondergrondse steden van de Dwergen, waar jij de duistere majesteit van de wereld daaronder verkent in een naadloze, uitgestrekte en epische omgeving. Naast de enorme nieuwe omgevingen die het wereld-oosten van de Misty Mountains, de Lord of the Rings ter beschikking heeft, breidt Mines of Moria de uitdaging naar een nieuw niveau met twee klassen, 10 meer niveaus en honderden speurtochten


Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999760      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Met een acrobatisch gebruik van wapens, een meeslepende cameravoering, genadeloze gevechten en verbazingwekkende Massive Destructibility. geheel verwoestbare omgevingen) wordt een nieuw hoofdstuk geschreven in de geschiedenis van de actiegame. Chow Yun-Fat kruipt opnieuw in de huid van de genadeloze Inspector Tequila, die het opneemt tegen de misdaadbazen van Hongkong. Tequila’s loyaliteit aan de politie wordt op de proef gesteld als zijn ex-vrouw wordt ontvoerd door de Russische maffia in... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999765      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
de slechte heks Aguira naar de plaats brengen waar ze zou worden geëxecuteerd. Dit verliep echter niet volgens plan en Aguira, die hele planeten en beschavingen heeft vernietigd, ontsnapt. Je bevindt je nu in een vreemde wereld waar de wetten van de fysica niet gelden. Je bent in een wereld die Aguira met behulp van de krachtige Xyanide in haar hoofd creëert.

Stap daarom in je ruimteschip en vlieg rond in een wereld die gemaakt is door je grootste vijand. Alles wat je tegenkomt is v... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999764      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Op de boerderij moet een groot feest georganiseerd worden. Uiteraard is de rat Ratso te lui om te doen wat daar voor nodig is. Daarom moet het lelijke eendje alles opknappen. Hij heeft allerlei taken voor het feest kan beginnen. Door rond te lopen en met de andere dieren te praten, moet hij steeds ontdekken wat de volgende stap is. Het eendje doet van alles, van het wegjagen van de wolf tot het schilderen van de boerderijschool. De bediening van de game is simpel: je gebruikt in totaal maar vijf... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999761      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Meet the Robinsons is de game van de gelijknamige film van Disney. Reis met Wilbur Robinson door de tijd om de slechte Bowler Hat Guy te verslaan. In het spel kan je gebruik maken van allerlij verschillende gadgets die je helpen door het spel te komen.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 
OP = OP

 
Artikelnr: 974547      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Arthur And The Revenge Of The Maltazard is een party game voor vier spelers gebaseerd op de tweede film in de Arthur en de Minimoys filmtrilogie. Speel meer dan 30 spannende mini-games waarin je enkel kunt winnen door elkaar te helpen. Kies je favoriete personage uit de vele verschillende Minimoys, de lieve, kleine wezentjes, die de opa van Arthur vroeger voor hem tekende. Ontdek het hartverwarmende land van de Minimoys in Arthur En De Wraak Van Malthazard.

De verschillende mini-games... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 
OP = OP

 
Artikelnr: 132759      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Mass Effect
Als de eerste menselijke Specter, een gezworen verdediger van de galactische vrede, doe jij alles wat in je macht ligt om het leger van een corrupte agent te stoppen. Maar, terwijl jij jouw eliteteam op buitenaardse werelden aanvoert, ontvouwt zich een groter gevaar dat niemand had verwacht, met massale gevolgen voor het gehele universum.

Een galactische ramp in het verschiet
In de science fiction action-RPG Mass Effect is niets wat het lijkt. Een op het eerste g... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999769      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:

Bionic Commando ziet de terugkeer van de bionisch verbeterde Nathan "R.A.D." Spencer. Vijf jaar na zijn heldhaftige nederlaag tegen de imperialisten is hij verraden door de regering die hij zwoer te dienen, gevangengezet voor misdaden die hij niet had gepleegd en ter dood werd veroordeeld. Op de dag van de executie van Spencer werd Ascension City massaal geterroriseerd door een experimenteel wapen, waardoor een intense aardbeving onststond en de stad in puin veranderde en de bevolking ten... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999788      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
US Marshal Teddy Daniels is gekomen om Shutter Island, de thuisbasis van Ashecliffe ziekenhuis voor de criminele psychiatrische patiënten. Samen met zijn partner Chuck Aulë, stelt hij uit tot een ontsnapte patiënt te vinden, een moordenares naam Rachel Solando, als een orkaan beren op hen neer. Maar niets Ashecliffe Ziekenhuis is wat het lijkt, en verdwijnen patiënten is niet het enige geheim van het eiland huiden. Gebruik Hidden Objects vaardigheden om het oplossen van een griezelig mysteri... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999768      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: >10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Op een koude winteravond in januari 1920 wordt de jonge Claire weer eens uitgefoeterd door haar driftige bazin. Maar ineens dient zich een onverwachte erfenis aan en biedt haar een unieke kans. Claire laat haar treurige leven achter zich en begint een eigen vakantieparadijs in Miami Beach.

Help Claire met een carrière die vele tientallen jaren duurt en bouw schitterende hotels aan de mooiste stranden van Miami. Met dit strategiespel kun je je eigen ideale vakantiewereld creëren, maa... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999753      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 10 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Dit is de complete edition!

Je neemt de rol aan van de nieuwe naamloze held nadat je dorp is geplunderd en verwoest door paladins van de koning. Op zoek naar wraak, realiseer je je al snel dat deze laffe aanval niet alleen gebeurde door een roekeloze huurling. Een mysterieuze kwade kracht ligt te wachten maar gelukkig ben je niet alleen om de oude geheimen te ontrafelen want: je lot is gekoppeld aan een mooie dame die een krachtig artefact uit het lang vergeten verleden draagt ...
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999770      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 9 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Ga met Michelle mee op reis naar Berlijn, op zoek naar de onderdelen van een eeuwenoude machine. Los het raadsel op in Mystery Stories: Berlin Nights, een spel vol spanning en avontuur! Reis door de stad en bezoek verschillende locaties, los diverse vormen van Verborgen Voorwerp-spellen en de vele extra puzzels op.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999773      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 8 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
WildStar is een fantastische sci-fi MMO waar je vrienden kunt joinen of je eigen epische avontuur op de legendarische planeet Nexus kunt starten! Verken een enorme en verbazingwekkende levendige wereld vol met unieke personages, exotische locaties, spannende uitdagingen en duistere mysteries. Recruit medeburgers van Nexus om de oerpuzzels van het universum zelf op te lossen, terwijl je opwindende actiegevechten meemaakt.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999774      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 7 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Ontdek de verborgen pracht van het regenwoud in Brain College: Natgeo Adventure Lost City of Z. Op fantastische foto's van National Geographic moet je allerlei clues vinden en ondertussen kun je de meest geweldige dieren op de gevoelige plaat vastleggen.

In deze 'hidden object' game is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit k... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999766      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 6 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Bevat de volgende 3 spellen:

-Midtown Madness
Heb je ooit achter het stuur willen zitten en als een idioot door de straten van en petropolis willen racen? hier is je kans om door Chicago's drukke verkeur te scheuren. Racen zonder enig regels betekent dat je alles moet doen wat nodig is om te kunnen winnen

-Age of Empires gold
Hoe wil jij over de wereld heersen? De beschaving van de tegenstander overwinnen? De geheimen van de wereld ontdekken? Rijkdom vergaren? Als... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999779      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 6 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:

Champions Online dompelt spelers onder in een stripboek waarin ze moeten vechten om de held te worden die ze horen te zijn! Een breed scala aan aanpasbaarheid en mechanica, waaronder sidekicks, voertuigen en schuilplaatsen bieden eindeloze uren aan misdaadbestrijdende avontuur!
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999777      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 6 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Het Regent Gehaktballen is gebaseerd op populaire kinderboeken. De game gaat over de film, en die gaat dus over een dorpje waar voedsel als regen uit de lucht valt. Rare dingen gebeuren er in het dorpje!

Al rennend, springen en puzzelend moet je proberen om de stroom aan voedsel te stoppen. Het Regent Gehaktballen is een leuke platformgame die zeer geschikt is voor een jonger publiek.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999778      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 6 stuks       Bij leverancier: 2 stuks    

Omschrijving:
Terwijl de bloedige strijd tussen de troepen van Gandohar en het leger van de Orks woedt voor de poorten van Oswaroth, wacht de keizer in de diepte van zijn paleis op de uitkomst van de strijd om de macht. Hij weet echter niet dat een elitetroep van Orks, geleid door Rogdor, zijn weg baant door geheime paden naar het fort en nu dicht bij de portalen van zijn troonzaal is ...
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999775      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 6 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
WildStar is een fantastische sci-fi MMO waar je vrienden kunt joinen of je eigen epische avontuur op de legendarische planeet Nexus kunt starten! Verken een enorme en verbazingwekkende levendige wereld vol met unieke personages, exotische locaties, spannende uitdagingen en duistere mysteries. Recruit medeburgers van Nexus om de oerpuzzels van het universum zelf op te lossen, terwijl je opwindende actiegevechten meemaakt.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 
OP = OP

 
Artikelnr: 973978      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 5 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    
Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999780      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 5 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Stel een team samen door slim gebruik te maken van je budget en speel online tegen maximaal 1000 andere voetbalfanaten in de sublieme managergame Football Manager Live!
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 
OP = OP

 
Artikelnr: 999201      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 4 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Battleborn is een next-gen hero-shooter uit de Borderlands-serie.
• Keuze uit meerdere karakters.
• Single en multiplay modus.

Systeem eisen:
• OS Windows 7 of hoger
• 2 GB ram
• Minimaal Intel i5-750 / AMD Phenom II X4 of hoger
• Minimaal 30 GB HDD vrije opslag ruimte
• Direct X 11 vga kaart
• Minimaal Nvidia GTX 460 / AMD HD 6870 of hoger

Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999781      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 4 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
De NCsoft 30 day Timecard is een 'one-size-fits-all' oplossing voor alle NCsoft games die een maandelijkse bijdrage nodig hebben. Je kunt nu met 1 timecard voor al deze games 30 dagen gametijd kopen. Maar als je eenmaal de kaart geactiveerd hebt met een specifieke game, kan je die dagen niet 'ruilen' naar een andere game. De timecard is verkrijgbaar in een dvd-box. De kaart zelf is een plastic 'collectable credit card' en bijgevoegd is een instructie.

Games die nu gebruik kunnen maken... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 976238      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 4 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Neem het roer over bij Be Rich B.V. en breng dit bedrijf naar de top! Bouw huizen in onderontwikkelde gebieden, zorg ervoor dat de bewoners toegang hebben tot winkels, uitgaansgelegenheden en alle andere zaken die het leven plezierig maken. Het is aan jou om te zorgen dat alles goed gaat, bouw een heus paradijs en word schatrijk! Kun jij dit onroerend-goed-tijdmanagementspel aan?

- Intuïtieve spelervaring.
- Beheer al het bedrijfsgeld.
- Bezit een zakenimperium.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999782      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 3 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Kijk zorgvuldig naar de gasten van uw hotel, analyseer hun verwachtingen of behoeften en voldoe aan al hun wensen!

Je hebt meer dan 1400 items om het hotel te ontwerpen: meubilair, uitrusting, design, type restaurant, bars, spa's, gezondheidscentrum, speelzalen, kamerinrichting. Alles is mogelijk en aanpasbaar om de positie van een kamer te verbeteren! U kunt kiezen wat voor soort voedsel uw klanten zullen eten, en de juiste muziek kiezen om de bar te verlichten!


Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999786      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 2 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:

DIMENSITY is een meeslepend, intensief rollenspel / actiegame in een unieke 3D-fantasiesetting. Beleef een avontuur door vijandige landen en vecht tegen veel vijanden in een wereld verscheurd door oorlog. Maak deel uit van legioenen die de kroon verdedigen, vecht voor de vrijheid van je volk of word geconfronteerd met oude angstaanjagende vijanden.

Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999784      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 2 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Bionic Commando ziet de terugkeer van de bionisch verbeterde Nathan "R.A.D." Spencer. Vijf jaar na zijn heldhaftige nederlaag tegen de imperialisten is hij verraden door de regering die hij zwoer te dienen, gevangengezet voor misdaden die hij niet had gepleegd en ter dood werd veroordeeld. Op de dag van de executie van Spencer werd Ascension City massaal geterroriseerd door een experimenteel wapen, waardoor een intense aardbeving onststond en de stad in puin veranderde en de bevolking teniet de... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999767      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 2 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Maak de mooiste websites in een handomdraai.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999771      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 2 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Ship Simulator 2008 is een realistische simulatiegame die jou aan het roer zet van enkele gevarieerde en gedetailleerde schepen die op zee te vinden zijn. Je zal een groot aantal taken moeten uitvoeren, allemaal in een realistische 3D-omgeving, waarbij je de controle hebt over een breed scala aan scheepstypen, van massieve vrachtschepen en veerboten, tot speedboten, jachten, watertaxi's en zelfs de machtige Titanic.

Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999783      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 2 stuks       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
World War II: Pacific Heroes is een met actie overladen vliegspel waarin het je missie is om te vliegen met een P-51 en alle Japanse tegenstanders die je tegenkomt te elimineren.

In dit spel kunt je jouw kennis en vliegbekunsten op de proef stellen gezien deze je kwaliteiten zijn die het succes van de missie zullen bepalen.

In de tweede fase van het spel zul je bovendien gebruik moeten maken van het luchtafweergeschut om alle vijanden neer te halen.
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 999789      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 1 stuk       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
King of Clubs is een minigolfgame die zich afspeelt in een pretpark in het midden van de Nevadawoestijn. Over dit park gaat het gerucht dat het op de plek staat van een oude nucleaire afvalplaats. In totaal zijn en meer dan 95 holes verspreid over 5 thema’s. Zo zul je dinosauriërs en ruimteschepen tegenkomen op de midgetgoflbanen Elk level in King of Clubs bevat een eindbaas om te verslaan en uiteindelijk zul je moeten laten zien dat je de allerbeste minigolfer bent wanneer je tegenover B... Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 965507      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 1 stuk       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Fallout 4 game
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!
 

 
Artikelnr: 955583      Winkelvoorraad: 0 stuks      Webshopvoorraad: 1 stuk       Bij leverancier: 0 stuks    

Omschrijving:
Project cars game
Lees meer . . .

Levertijd: Morgen in huis!

PAGINA WORDT GELADEN...


Voorraad informatie

Afhalen in onze winkel
Hoe reserveer ik een product?

1) Voeg het product wat je wilt reserveren toe aan je winkelmandje
2) Kies voor afhalen in plaats van verzenden
3) Vul je gegevens in en klik op de knop 'Reservering doorsturen'

Wanneer kan ik mijn reservering afhalen?
Als het artikel in de winkel op voorraad is kun je dit dezelfde dag ophalen.
Let op: wacht altijd op de bevestiging dat de artikelen voor je klaar liggen alvorens je naar de winkel komt om teleurstelling te voorkomen.

Thuis laten bezorgen
Zie je een product dat niet op voorraad is in onze webshop maar wel op voorraad is in onze winkel dan moet je rekening houden met een extra leverdag, dit wordt automatisch meegenomen met je bestelling.


[ Sluiten ]